Zeker tijdens de koude herfst- en winterdagen blijven veel mensen binnen. Gezellig met het hele gezin voor de televisie om uw favoriete film te bekijken, samen een spelletje spelen aan tafel, enzovoorts. Om zo’n gezellige sfeer te kunnen creëren, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende accessoires in huis, hang een mooie lamp aan de muur of maak gebruik van een vloerlamp, enzovoorts. Veel lampen worden gekoppeld aan een schakelaar. Wist u dat u met een dimmer in huis voor een veel gezelligere sfeer kunt zorgen? Onze elektriciens vertellen u hier graag meer over!

 

Voordelen van een dimmer aan de wand

Met een schakelaar is het mogelijk om een lamp in- en uit te schakelen. Vaak is het felle licht minder prettig in de avond en ochtend. Om die reden kan een dimmer het overwegen waard zijn! Met een dimmer kunt u de lichtintensiteit van lampen heel nauwkeurig instellen middels een draaiknop of schuifje. Daarbij kan de dimmer vaak op de plek van de schakelaar gemonteerd worden. Zo hoeft u geen elektriciteitskabels te verleggen of nieuw aan te sluiten, als u een dimmer in huis wilt kunnen gebruiken.

 

Advies over dimmers bij elektrawerkzaamheden

Wanneer onze elektriciens elektrawerkzaamheden in uw woning uitvoeren, kunnen we u adviseren over het gebruik van een dimmer aan de muur. Wat zijn de verschillen tussen bepaalde dimmers? Welke dimmer past het beste bij de lamp, waaraan u deze wilt koppelen? Enzovoorts. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken!

 

Ook helpen we u graag bij het oplossen van een kortsluiting, als u de dimmer per ongeluk op een verkeerde wijze aangesloten hebt. U kunt voor het oplossen van kortsluitingen op onze spoedservice rekenen, die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor hulp in noodsituaties.

Call Now Button