Kortsluiting in Tilburg

Jaarlijks vinden er in Nederland ongeveer 380 ongevallen in huis plaats die tot brand leiden. Van deze gevallen wordt 30% veroorzaakt door kortsluitingen van huishoudapparaten. Snel handelen kan de oplossing bieden. Neem voor hulp contact op met elektricien Tilburg. Wij helpen u altijd snel en vakkundig en zijn 24/7 bereikbaar en helpen u meteen bij een kortsluiting in Tilburg!

Wat is kortsluiting? Wat moet ik doen bij kortsluiting

Korsluiting ontstaat wanneer twee elektrische draden tegen elkaar aan komen. Dit heeft als gevolg dat uw apparaat kapotgaat of uw kabel beschadigd raakt. De meeste bedrading is voorzien van een isolatielaag. Helaas kan deze na verloop van tijd beschadigd raken door water, oververhitting, stof of andere zaken. Als de isolatielaag kapot is, kan er geen stroom meer naar het apparaat toe. Het zoekt dan z’n eigen weg naar andere draden van het apparaat. Zo worden de draden extra warm en ontstaat er kortsluiting met soms brand als gevolg. Met name als uw groepenkast niet meer goed werkt, dan kunnen de gevolgen zeer ernstig zijn!

Is uw elektriciteitsnet beschermd tegen kortsluitingen?

Om kortsluiting te vermijden is elke elektrische leiding standaard uitgerust met een beveiligingsschakelaar. Dit handige kleine apparaat houdt bij of er abnormale hoge stroomhoeveelheden plaatsvinden. Is dit het geval? Dan schakelt het de spanning op de leiding uit. Daarnaast beschermt een hoofdschakelaar ook de kop van de installatie en kan de stroom in uw hele huis in een keer uitschakelen.

De oorzaak van kortsluiting

Wanneer er kortsluiting ontstaat en uw groepenkast in goede staat is, dan slaan de zekeringen of stoppen automatisch af. Hierdoor wordt de bron van de kortsluiting automatisch uitgeschakeld, kunnen de elektriciteitsdraden weer afkoelen en wordt brand voorkomen. Na het afkoelen is het belangrijk dat u een expert inschakelt om de bron van de kortsluiting te laten opsporen, herstellen of vervangen. Zo zorgt u ervoor dat u weer gebruik kan maken van al uw huishoudapparaten.

Bel de elektricien in Tilburg!

Heeft u last van een kortsluiting en weet u niet hoe u het moet oplossen? Aarzel dan niet en schakel meteen de beste elektricien van Tilburg in! Wij komen u meteen helpen als u gebruik gemaakt van onze storingsdienst! Onze ervaren elektriciens zullen uw kortsluiting zo hebben opgelost. In no time kunt u weer rustig lui op de bank tv kijken! Bel ons nu op: 013-2040131

Elektricien nodig?

Bel via: 013 204 0131

Bel vandaag nog

Wij zijn namelijk altijd bereikbaar!

Servicegericht en kwaliteit

Wij zijn servicegericht en staan garant voor kwaliteit. Hierdoor heeft u geen omkijken meer aan alles op het gebied van elektra!

De juiste vakkennis

Onze elektriciens beschikken over de juiste vakkennis. Hierdoor kunnen zij elke klus aan en voorzien zij u van goede adviezen omtrent elektra.

Ook acute problemen

Heeft u een acuut probleem en wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben? Bel dan direct naar ons en wij helpen u graag verder!

Allround elektra werk

De allround elektricien in Tilburg staat altijd voor u klaar en kan u direct verder helpen met allerlei soorten elektrawerkzaamheden.