Over ons

Bent u opzoek naar een ervaren elektricien die u zo snel mogelijk komt helpen in de regio van Tilburg? Dan bent u bij De Ruyter Elektrotechniek aan het juiste adres. De Ruyter Elektrotechniek is al meerdere jaren een waar begrip in de omgeving van Tilburg. U kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden die u bij een elektricien verwacht. Schakel ons in en sluit u aan bij een groot aantal tevreden klanten!

24/7 beschikbaar

De elektriciens van De Ruyter Elektrotechniek zijn 24/7 voor u beschikbaar. Hierdoor kunt u ons dus op elk moment van de dag bellen en dan zorgen wij ervoor dat er een ervaren elektricien bij u voor de deur staat die uw probleem komt oplossen. Hoe dit kan? Dit komt omdat u bij De Ruyter Elektrotechniek gebruik kunt maken van de storingsdienst. Hierdoor zijn wij snel ter plekke en door onze ruime ervaring in het oplossen van storingen zal uw probleem snel en vakkundig verholpen zijn!

Meerdere werkzaamheden

U kunt ons dus inschakelen als u een storing heeft. Denk hierbij aan een stroomstoring of een kortsluiting. Die zijn altijd erg vervelend, maar onze elektricien zorgt ervoor dat u snel weer overal stroom heeft en niet in het donker zit! Schakel bij storingen dan ook zeker onze spoedservice in!

Elektra aanleggen

U kunt ons ook inschakelen voor de aanleg van elektra. Bent u bijvoorbeeld bezig met een verbouwing of bent u een nieuwe woning aan het bouwen? Dan kunt u op onze elektriciens rekenen voor de aanleg van elektra. Laat de aanleg van elektra ook altijd door professionals uitvoeren! Als u er geen verstand van heeft kan dit namelijk erg gevaarlijk zijn!

Meterkast uitbreidden of verplaatsen

Tegenwoordig zijn er natuurlijk meer elektrische apparaten die uw leven gemakkelijker maken. Maar die apparaten hebben natuurlijk wel allemaal stroom nodig. In sommige gevallen zoveel stroom dat u uw meterkast moet uitbreidden! Hiervoor kunt u De Trouw Elektriciens inschakelen. Onze elektriciens zullen uw meterkast uitbreidden zodat alle apparaten netjes verdeeld kunnen worden over groepen en er geen overbelasting ontstaat. Onze elektriciens kunnen ook uw nieuwe meterkast installeren of uw bestaande meterkast verplaatsen!

Kortom, De Trouw Elektriciens kan u bij al uw elektrische problemen een helpende hand bieden. Werken met elektra brengt gevaren met zich mee dus neem bij voorkeur contact op met een vakman, zoals De Trouw Elektriciens, zodat het veilig kan gebeuren!

Elektricien nodig?

Bel nu: 013 204 0131

Bel vandaag nog

Wij zijn namelijk altijd bereikbaar!