Stopcontacten laten aanleggen in Tilburg

Eigenlijk voelt het alsof u nooit genoeg stopcontacten heeft in huis. Zeker vandaag de dag zijn er veel apparaten die stroom nodig hebben om naar behoren te werken. Wilt u meer stopcontacten aanleggen in uw woning? Of wilt u bestaande stopcontacten verplaatsen of vervangen? Dan kunt u bij ons terecht. Bij Tilburg Elektricien zijn wij u graag van dienst met alles rondom elektra, zo ook alles wat te maken heeft met stopcontacten. U zou in theorie ook zelf kunnen proberen een stopcontact aan te leggen, dit raden wij echter zeker niet aan. Het blijft immers werken met elektriciteit en dat kan altijd gevaarlijk zijn. Onze elektriciens hebben al vele jaren ervaring en kunnen met ieder stopcontact uit de voeten.stopcontacten aanleggen

Huidige contactdozen verplaatsen

Heeft u wel voldoende stopcontacten maar zitten ze niet op de juiste plekken? Kunt u er bijvoorbeeld geen gebruik van maken omdat er een grote kast voor staat? Of wilt u de tv net op een andere plek en haalt de snoer de contactdoos niet? Dan is het een idee om bestaande stopcontacten te verplaatsen. Het is namelijk zonde wanneer u al aangelegde stopcontacten niet kunt gebruiken. Ook kan het verplaatsen van bestaande contactdozen voorkomen dat uw meterkast overbelast raakt. U hoeft dan in ieder geval geen nieuwe groep in uw meterkast te instaleren. Dit scheelt in de kosten. De vakkundige elektriciens van Tilburg Elektricien kunnen u hier ook over adviseren, als u er nog niet over uit bent.

Verder hebben wij alle benodigde materialen in huis om bijvoorbeeld sleuven te vrezen om kabels weg te werken. Een nette afwerking van uw stopcontacten spreekt natuurlijk voor zich wanneer u een professional inschakelt.

Bestaande stopcontacten vervangen

Net zo als alles in uw woning kunnen ook de stopcontacten verouderen. Zo werden er vroeger vooral niet-geaarde stopcontacten gebruikt, tegenwoordig worden er alleen maar geaarde stopcontacten geïnstalleerd. Geaarde stopcontacten zijn veiliger, omdat deze een kleinere kans hebben op kortsluiting. Het is dus verstandig om alle niet-geaarde stopcontacten te vervangen voor geaarde stopcontacten in uw woning. Verder kan er tijdens het vervangen van een contactdoos ook meteen kinderbeveiliging in geplaatst worden. Wanneer u nog enkele contactdozen in huis heeft kunt u deze ook direct laten vervangen door dubbele contactdozen.

Een professional inschakelen voor het aanleggen van stopcontacten 

Het aanleggen van stopcontacten is niet zo simpel als het misschien lijkt. U moet ook rekening houden met de plek op de muur en het soort muur waar u de contactdoos wilt plaatsen. Onze elektriciens helpen u hier graag bij. Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op en plan een afspraak in!

Bel vandaag nog

Wij zijn namelijk altijd bereikbaar!

Servicegericht en kwaliteit

Wij zijn servicegericht en staan garant voor kwaliteit. Hierdoor heeft u geen omkijken meer aan alles op het gebied van elektra!

De juiste vakkennis

Onze elektriciens beschikken over de juiste vakkennis. Hierdoor kunnen zij elke klus aan en voorzien zij u van goede adviezen omtrent elektra.

Ook acute problemen

Heeft u een acuut probleem en wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben? Bel dan direct naar ons en wij helpen u graag verder!

Allround elektra werk

De allround elektricien in Tilburg staat altijd voor u klaar en kan u direct verder helpen met allerlei soorten elektrawerkzaamheden.